- Digital tilgængelighed for alle

Accesso - forsiden

KONTAKT

Vælg venligst hvilken service du er interesseret i.

Vi svarer så hurtigt vi kan og får etableret kontakten.


Indimellem oplever vi at ende i din spamfolder, så vær sød at tjekke der, hvis du ikke har modtaget en mail fra os inden 24 timer.


 
 
 
 
 
 
 

KONTAKT

ACCESSO

Højstrupvej 59

2700 Brønshøj

København

Danmark

man-fre 9-17

mail@accesso.dk

(+45) 70 71 33 64

SERVICES

Test af tilgængelighed

Tilgængelige PDF

Produktion af video

Rådgivning

EU-screeninger

Undertekster

Speak

O.a.

DK CVR: 40878890

Accesso er et mindre bureau af it-konsulenter og film- & TV - klippere med speciale i webtilgængelighed samt produktion af videoer med musik og speak.

P.t. er der mest run på rapporter om webtilgængelighed for myndigheder og organisationer.


Trods CORONA-tilstanden i Danmark lever Accesso stadig op til 14-dages-garantien for en rapport om webtilgængeligheden for et udvalgt site.


Betalingsbetingelser


Halvdelen af beløbet for aftalt ydelse betales straks. Når halvdelen af ydelsen er registreret betalt betragtes sagen som værende oprettet og de 14 dages garanti (gælder kun standard-rapporten) for leveret rapport træder i kraft fra denne dato. Den sidste halvdel af ydelsen faktureres samtidig med fremsendelsen af rapporten og/eller hvad der måtte betragtes som værende et slutprodukt for samarbejdet.

Sidste halvdel af betalingen skal betales Netto Kontant 7 dage. Herefter påløber renter svarende til nationalbankens udlånsrente plus 2% pr. måned.


Alle priserne er eksl moms. Der tages forbehold for trykfejl og lignende fejl, samt forbehold for spekulation i en pakkepris, hvis det er tydeligt at det ikke er hensigten med prisen på "pakken", kan Accesso påråbe sig retten til at ophæve et sådant samarbejdet.

***** Copyright ACCESSO © 2019-2020 Alle rettigheder forbeholdes - Gældende firmanavnene Acceso og Accesso samt al unik tekst og unikke ikoner og design *****

Ja, vi har også cookies og en privatlivspolitik, som vi beder dig acceptere.

Læs mere om vores Cookies & Privatlivspolitik:
Godkend