- Digital tilgængelighed for alle

Accesso - forsiden

EKSEMPLER PÅ YDELSER

"Accesso - digital tilgængelighed for alle!" "Accesso tilbyder:" "Test af webtilgængelighed" "Tilgængeliggørelse af PDF-dokumenter" "Explainer videoer" "Rådgivning om digital tilgængelighed" "EU-screeninger" "WCAG 2.1 dansk"

Accesso tilbyder ydelser indenfor tilgængelighedstest af web, app og dokumenter. PDF-tilgængeliggørelse. Lovliggørelse af tidsbestemte medier herunder undertekster & speak på film. Produktion af explainer-videoer. Rapportskrivning. Tilgængelighedsbevis. Sikkerhedsrådgivning. Samarbejde med webbureauer o.a.


Herunder kan du læse mere om vores mest efterspurgte ydelser. Hvis du ikke kan finde præcis hvad du leder efter, så skriv eller ring til os.TEST AF

WEB-TILGÆNGELIG-HED

(STANDARD)

Der testes ud fra de 50 succeskriterier i Web Content Accessibility Guidelines 2.1 - 

WCAG 2.1 - som er udgivet af World Wide Web Consortium - W3C, og danner grundlag for den danske lovgivning om webtilgængelighedfor offentlige sites, apps og dokumenter.

Testen tager udgangspunkt i udvalgte eksemplariske sider på et site eller på ennapp, hvor der systematisk testes - både automatisk og manuelt - og kulminerer i en rapport på omkring 20-40 A4-sider med en konkret gennemgang af samtlige punkter, samt en let forståelig konklusion, som danner en prioriteret retning for: "Hvad gør vi så nu?"

Accesso sender rapporten til aftalte parter, men deltager ikke i et opsamlingsmøde, men er selvfølgelig behjælpelige med eventuelle spørgsmål pr. email eller telefon.

På denne måde kan vi holde vores priser nede på det laveste niveau i Danmark. Såfremt et evaluringsmøde synes nødvendigt er der også mulighed for det. Her gælder dog hverken 14-dages-garantien på færdig rappport eller standardprisen.

18.800 kr.


TILGÆNGELIGGØRELSE AF PDF-DOKUMENTER


Accesso tilbyder at gøre større mængder PDF-dokumter tilgængelige. Såfremt dokumenterne er en del af en administrativ proces er dette lovpligtigt for organisationer og offentlige instanser. Her er tale om at PDF skal være opmærket semantisk korrekt og følge ISO-standarden ISO 14289-1:2012. Læs mere om standarden HER eller kontakt os for et tilbud på at gøre dine dokumenter tilgængelige eller få produceret en explainer-video, så alle i jeres organisation kan lære det på samme måde.EXPLAINER - VIDEO

Accesso tilbyder produktion af explainer-videoer som overholder loven om tilgængelighed. Videoerne kan fx benyttes til undervisning og/eller uddannelse af personalegrupper eller borgere. Der kan enten være tale om instruktion fra ansatte ved organisationen, eller instruktion fra en skuespiller. Eller måske benytte sig af en tydelige og enkel animeret explainervideo. Kunden bestemmer. En video-explainer vil koste en brøkdel af udgiften til et 1-dags kursusforløb for 6 mennsker vil koste.RÅDGIVNING

Accesso tilbyder rådgivning indenfor digital tilgængelighed herunder web, app, dokumenter og tidsbestemte medier, som er alle er underlagt den danske lovgivning herfor. Accesso tilbyder også rådgivning ift. til film og lydmedier, så de lever op til loven. Accesso samarbejder med et stort amerikansk it-sikkerhedsfirma, hvis rådgivningen skulle vedrøre sikkerhed, da tilgængelighed, brugervenlighed og sikkerhed, alle hænger sammen og påvirker hinanden.EU-MONITORERING

I følge EU-direktivet Artikkel 4 (EU) 2016/2102 skal der hvert år screenes en vis procentdel af alle offentlige websites og apps.  Det drejer sig om forenklede monitoreringer (kan sammenlignes med Accessos Tilgængeligheds- test Standard) samt dybdegående monitoreringer (kan sammenlignes med Accessos Tilgængeligheds-test Udvidet). Antallet beregnes udfra en procentdel af antal borgere i det enkelte EU-land. For Danmarks vedkommende drejer det sig om godt 200 web-løsninger, som skal monitoreres efter den forenklede metode, og omkring 20 web-løsninger efter den dybdegående metode. Disse monitoreringer skal foretages årligt.

Kontakt os hvis I er blevet udvalgt til monitorering. Hvis I mangler forståelse for området eller hvis Accesso skal forestå monitoreringen.


VIDEO, UNDER-TEKSTER & LYD

Tidsbestemte medier - video og lyd, der ikke bliver sendt live - skal have et tekstligt eller audio alternativ. Fx hvis en video giver informationer på lydsiden, skal de samme informationer være tilgængelige på skrift (undertekster og skilte) - og vice versa.

Det er ikke nok at få fx youtube.com til automatisk at oversætte og sætte undertekster på. Det frarådes på det kraftigste, da disse automatitioner aldrig er robuste og ikke er en reel oversættelse. Såfremt en video skal have undertekster skal de brændes ind i filmen og gemmes med originalfilen. Det samme er gældende for speak. 1 film med undertekster og speak, hvor alt sammen er "brændt" med i filmens originalfil. 


KONTAKT

ACCESSO

Højstrupvej 59

2700 Brønshøj

København

Danmark

man-fre 9-17

mail@accesso.dk

(+45) 70 71 33 64

SERVICES

Test af tilgængelighed

Tilgængelige PDF

Produktion af video

Rådgivning

EU-screeninger

Undertekster

Speak

O.a.

DK CVR: 40878890

Accesso er et mindre bureau af it-konsulenter og film- & TV - klippere med speciale i webtilgængelighed samt produktion af videoer med musik og speak.

P.t. er der mest run på rapporter om webtilgængelighed for myndigheder og organisationer.


Trods CORONA-tilstanden i Danmark lever Accesso stadig op til 14-dages-garantien for en rapport om webtilgængeligheden for et udvalgt site.


Betalingsbetingelser


Halvdelen af beløbet for aftalt ydelse betales straks. Når halvdelen af ydelsen er registreret betalt betragtes sagen som værende oprettet og de 14 dages garanti (gælder kun standard-rapporten) for leveret rapport træder i kraft fra denne dato. Den sidste halvdel af ydelsen faktureres samtidig med fremsendelsen af rapporten og/eller hvad der måtte betragtes som værende et slutprodukt for samarbejdet.

Sidste halvdel af betalingen skal betales Netto Kontant 7 dage. Herefter påløber renter svarende til nationalbankens udlånsrente plus 2% pr. måned.


Alle priserne er eksl moms. Der tages forbehold for trykfejl og lignende fejl, samt forbehold for spekulation i en pakkepris, hvis det er tydeligt at det ikke er hensigten med prisen på "pakken", kan Accesso påråbe sig retten til at ophæve et sådant samarbejdet.

***** Copyright ACCESSO © 2019-2020 Alle rettigheder forbeholdes - Gældende firmanavnene Acceso og Accesso samt al unik tekst og unikke ikoner og design *****

Ja, vi har også cookies og en privatlivspolitik, som vi beder dig acceptere.

Læs mere om vores Cookies & Privatlivspolitik:
Godkend